Despre noi - Mai mult decât o casă de avocatură, un partener


Problemele sunt o constantă a vieții, chiar dacă încercăm să le ocolim. De obicei se ivesc când nu ne așteptăm și ne prind cu garda lăsată. În aceste momente este reconfortant a ști că avem aproape pe cineva care să ne asculte problema, care să ne ofere o părere obiectivă, care să realizeze o analiză la rece a situației, care să ne îndrume, care să ne sprijine în identificarea soluțiilor și în implementarea lor, care să ne împărtășească bucuria succesului  (și amărăciunea eșecului). Un partener.

Chiar dacă parteneriatul pentru unii are doar valențe conjuncturale, pentru noi, avocații din cadrul societății „Codrean, Iusco și Asociații”, a deveni partenerul clientului nostru este mai mult. Mult mai mult. Înseamnă a te dedica trup și suflet clientului; a-l înțelege și a rezona cu trăirile acestuia; a acționa în interesul său; a-l proteja. Am înțeles că doar așa putem să ne ridicăm la nivelul așteptărilor clientului și să devenim ceea ce ne dorim. Un partener de încredere.

Cinstea, buna-credință, corectitudinea, profesionalismul, dăruirea și abnegația față de problemele clienților noștri sunt doar câteva dintre valorile care au făcut din „Codrean, Iusco și Asociații” un partener de încredere al acestora. Acest lucru ne onorează și ne resposabilizează în egală măsură. De aceea...

Pentru noi fiecare client este important.
Pentru noi fiecare dosar este prioritar.
Pentru noi fiecare cauză este o provocare.
Pentru noi fiecare detaliu contează.
Pentru noi fiecare problemă are soluție.


 

Despre noi

 

„Codrean, Iusco și Asociații” este rezultatul unei viziuni tinere și dinamice, ce a luat naștere din pasiunea pe care o împărtășim pentru profesia de avocat. Noi vedem în avocatură mai mult decât o profesie, o vocație.

Iubim ceea ce facem și investim în fiecare proiect o parte din noi. Ne definim prin principii și valori sănătoase, de la care nu ne abatem niciodată. Tratăm fiecare client cu aceeași măsură și-l privim ca pe un partener. Suntem profesioniști, dar știm să oferim un strop de căldură și prietenie.